NIEUW NIEUW NIEUW

Wist je dat..... DiëtistRUTH nu ook spreekuur houdt op vrijdag en wel op een nieuwe locatie in Oss. Bij groepspraktijk de Lievekamp, aan de Molenstraat nr 70.

Lees meer

Uitbreiding bij diëtistRUTH!

Uitbreiding bij diëtistRUTH! Vanaf 3 augustus komt Isabelle Isarin mijn praktijk versterken. Hierdoor is de praktijk van maandag tm vrijdag geopend. Isabelle heeft de afgelopen 20 weken stage bij mij gelopen en haar opleiding succesvol afgerond. Ik zie bij Isabelle...

Lees meer

Wist je dat..

DiëtistRUTH deelneemt aan een onderzoek van de Hogeschool van Amsterdam (HvA). Het DIEET-project (“Diëtetiek: Effectief en Toekomstbestendig”). Het onderzoek brengt in kaart welke factoren bepalend zijn voor succesvol diëtistisch handelen. Het betekent dat tot juni...

Lees meer

Wist je dat

we 200 eetbeslissingen maken op 1 dag, waarvan het grootste gedeelte onbewust*. Petje af voor iedereen die bezig is met gezonder eten. Jullie maken die keuze bewust, maar moeten hem wel vaak maken op 1 dag. Zet ' m op!   * Hap slik weg, Brian Wansink, 2007

Lees meer

De 100e aanmelding op 24 juli 2014

Wauw, wat ben ik ontzettend blij. 1 maart ben ik de praktijk gestart en net voor mijn vakantie heb ik de 100e nieuwe klant op mijn spreekuur gezien. En dat werd beloond met een klein presentje!

Lees meer

DiëtistRUTH traint voor de Venloop 2015

Het is tijd voor een nieuwe fysieke uitdaging. Ik heb me ingeschreven voor de Venloop (10 km) op 22 maart 2015. Dat wordt mijn eerste wedstrijdloop. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen!

Lees meer