Klanten zeggen

Klanten zeggen Gemiddelde beoordeling: ★★★★★ 4.7 gebaseerd op 36 reviews
5 1

★★★★☆
4 5 1
Ben pas een keer geweest, tot zover zeer tevreden. vriendelijk en duidelijk, goede adviezen op mail(dat is wel zo gemakkelijk) groeten Henk

★★★★☆
4 5 1
ik ben zeer te vrede over het eerste gesprek en de uitleg hiervan

★★★★★
5 5 1
krijg antwoord op mijn vragen en een prettig gesprek gehad met Isabella

★★★★★
5 5 1
Prettige eerste kennismaking .De sfeer is heel gemoedelijk en duidelijke uitleg .Dank je wel Ruth

★★★★★
5 5 1
Leuk gesprek gehad en ben van plan deze richtlijnen over voeding na te komen. Lijkt me een uitdaging! mvg. Riet Janssen

★★★★☆
4 5 1
via onze huisarts zijn wij bij U terecht gekomen wij zijn goed, duidelijk,en vriendelijk te woord gestaan . mijn vrouw heeft er het volste vertrouwen in hopelijk komt alles goed nu gaat het nog vrij moeilijk .(kokhalsen met de cruesli + volle melk ) vriendelijke groet

★★★★★
5 5 1
Nemen hun werk heel serieus.Altijd bereid iets voor je op te zoeken.

★★★★★
5 5 1
Lieve danes luisten goed naar je probleem en bieden je daar stuur voor aan

★★★★★
5 5 1
Vriendelijk,meedenkend en deskundig. Kortom:top!

★★★★★
5 5 1
Ik wordt fijn behandeld en kunnen samen ook een goed gesprek voeren.

★★★★★
5 5 1
Een empatisch luisterend oor, deskundig in de adviezen en practisch en functionele (o.a. digitale) ideeen passend bij mijn situatie.

★★★★★
5 5 1
Zeer tevreden. Goede begeleiding en kennis van zaken. Complimenten

★★★★★
5 5 1
Voor het eerst een dietiste die niet "belerend" overkomt. Zij is een prettige gesprekspartner met kennis van zaken. Dit zeg ik, ondanks dat ik nog maar 2 keer bij Isabelle op consult geweest ben.

★★★★☆
4 5 1
Alles prima. Alleen een automatisch bericht voor afspraak zou makkelijk zijn.

★★★★★
5 5 1
Ik had niet verwacht al zo gauw resultaat te zien.Je denkt dat je gezond bezig bent maar dat is niet altijd zo.

★★★★★
5 5 1
Altijd vriendelijk goede adviezen en een luisterend oor prima

★★★☆☆
3 5 1
Mijn eerste gesprek met Ruth is goed bevallen. Het was voor haar al snel duidelijk dat ik van veel zaken al op de hoogte was. De berichten via e-mail daarna vond ik prettig om te krijgen. Een bevestiging om zo door te gaan.

★★★★★
5 5 1
Prettig gesprek gehad, heb er alle vertrouwen in

★★★★★
5 5 1
Ik kom al jaren met mijn 2 dochters bij Ruth. We zijn heel tevreden over alle adviezen die wij krijgen. Ze geeft goede informatie en is erg vriendelijk. De kinderen vinden het erg prettig om elke keer weer naar Ruth (Isabelle) te gaan. Als moeder weet je soms niet wat je wel en niet goed doet, ook daarin begeleid ze goed. Diëtist Ruth is echt een aanrader als je problemen hebt met eetgewoonten van je kinderen. We hebben nu een de goede draai gevonden en nu worden we gemotiveerd om het vol te houden!

★★★★★
5 5 1
Echt goed en vakkundig advies. Met zeer goede resultaten

★★★★★
5 5 1
Ruth is al lange tijd mijn diëtiste, het contact is plezierig, waardevol en soms dat steuntje in de rug om het beter te doen.

★★★★★
5 5 1
Te vreden.

★★★★★
5 5 1
Prima behandeld. Afspraken zijn correct nagekomen.

★★★★★
5 5 1
Heel fijn hoe Ruth een dieetplan maakte wat bij mijn normale manier van eten en bewegen past. Hierdoor kan ik het heel goed volhouden en dat is heel waardevol voor me. Ze houdt goed de vinger aan de pols en weet de informatie te geven om zelf verder te kunnen.

★★★★☆
4 5 1
leuke ontvangst goed gesprek wat te doen en wat is de doel stelling.

★★★★☆
4 5 1
"Kei" tevreden over diëtiste Ruth! Je wordt opnieuw gestimuleerd en niet afgezeken als er een onsje bij is gekomen. Daar kunnen andere diëtistes een voorbeeld aan nemen. Want die aanpak werkt echt niet!

★★★★★
5 5 1
Super fijne praktijk. Je kan jezelf zijn bij jullie en jullie komen ook met passende oplossingen.

★★★★★
5 5 1
Zeer vriendelijk en niet pushen Daar hou ik van. Heb in het verleden een diëtiste gehad die zo boos deed dat je en moedeloos van werd. En dat is hier helemaal niet. Ze sturen je tips na en dat moedigt weer aan.

★★★★★
5 5 1
Er werd met belangstelling geluisterd en samen naar oplossingen gezocht voor mijn vraagstelling. Het voelde vertrouwd, professioneel en serieus. Daarna ben ik nog gebeld en kreeg uitgebreid te horen wat de bevindingen waren. Prima!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen anderhalf jaar dankzij Ruth haar tips, positieve woorden, motiverend de appjes, wandelingen en alle extra dingen die ze heeft gedaan 26 kilo afgevallen. Het mooiste vind ik nog dat dit de makkelijkste poging ever is geweest. Die ook nog eens meer dan geslaagd is. Mede door Ruth haar begeleiding en vooral de manier waarop is dit een manier van leven geworden die prima bij me past.

★★★★☆
4 5 1
Ruth, luisterd goed, legt je niets op.7 jaar trg ook bij haar geweestmet goed resultaat. Nu weer ff trg na terugval.ff dat steuntje in de rug

★★★★★
5 5 1
Ruth heeft me heel fijn geholpen om een nieuwe balans te vinden met eten na mijn leveroperatie. Vriendelijk, betrokken en positief meedenkend bij een behoorlijk complexe vraag was voor mij als een warm bad. Een absolute aanrader.

★★★★★
5 5 1
Ik was min of meer ondervoed door diverse aandoenigen en werd door de huisarts doorverwezen.De diëtiste wist gelijk wat er aan de hand was.Dankzij haar ben ik inmiddels 2,5 kg aangekomen.Hele vriendelijke geintresseerde vrouw!

★★★★★
5 5 1
Diëtisten die met je denken i.p.v. over je denken. De vergelijking met een warm bad is hier zeker op zijn plaats.

★★★★☆
4 5 1
Eerste afspraak goed verlopen, begrip voor mijn situatie, een hoop tips gegeven, geen druk opgezet maar realistische doelen. Ik ga mezelf helemaal inzetten. gezondheid is alles!! tot de volgende keer...

★★★★★
5 5 1
Ik vind de begeleiding erg goed en persoonlijk. er word goed gekeken wat je nodig hebt en dit word heel netjes voor je besteld. Ook word er ruim de tijd voor je genomen en goed geluisterd.