Voor Wie?

In mijn werk krijg ik te maken met mensen in alle soorten en maten. Dikke en dunne mensen, jongeren en ouderen, mensen met gezondheidsproblemen, sportieve mensen en zwangere vrouwen. Iedereen is anders, iedereen heeft een eigen vraag en iedereen verdient advies en begeleiding op maat. Dat is nu precies wat mijn werk zo leuk maakt.

“Iedereen is anders, iedereen heeft een eigen vraag en iedereen verdient advies en begeleiding op maat”

Afvallen?

Als iemand voor het eerst bij mij komt, heeft hij of zij vaak de wens om af te vallen. Ik kan daarbij helpen. Vaak gaat er achter die wens ook een andere vraag schuil. Waarom wil je gewicht verliezen? Meestal is dat omdat je je fitter en energieker wilt voelen. In veel gevallen kun je dat bereiken door je voedingspatroon, in combinatie met je leefstijl, aan te passen.

Leven met een aandoening

Daarnaast zie ik veel mensen die vanwege een ziekte behoefte hebben aan een uitgebalanceerd dieet. Denk daarbij aan diabetes, COPD, hart- en vaatziekten, maag- en darmklachten of een hoge bloeddruk. Het juiste voedingspatroon kan klachten sterk verminderen en verergering van het probleem voorkomen.

Tijdelijk dieetadvies

Ten slotte zijn er ook mensen die in een bepaalde periode van hun leven aangepaste voeding kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, in de aanloop naar een zware fysieke inspanning, als voorbereiding op een operatie of behandeling, of bij ongewenst afvallen.