Corona update, mondkapjes

Corona update,  01-10-2020

Beste cliënten,

Door de aangescherpte maatregelen ivm COVID-19, wil ik jullie graag uitleggen wat dit voor jullie afspraak/ begeleiding betekent.

Nog steeds blijven de eerdere maatregelen van kracht. Sinds gisteren is daar het dringende advies bij gekomen om in publieke/ openbare ruimtes een mondkapje te dragen.

Dat betekent dat we jullie vragen om bij binnenkomst in onze vestigingen en in de wachtkamer een mondkapje te dragen.

Wij, als diëtisten, zullen op deze plekken ook een mondkapje dragen. In de spreekkamer kunnen we de 1,5 m afstand goed waarborgen en hebben we een scherm op het bureau staan. In de spreekkamer kan het mondkapje af.

Bij het doen van metingen, waarbij we binnen de 1.5 m van jullie zijn, gaan we vanaf heden ook een mondkapje dragen. Dit is het geval bij 3 metingen, te weten het meten van de lengte, het meten van de buikomvang en het doen van de bio-impedantiemeting. 

Het omzetten van je afspraak naar een online of telefonisch consult, is natuurlijk ook een mogelijkheid. Dus mocht je, al dan niet vanwege kwetsbare gezondheid van jezelf of naasten, onze vestiging liever niet bezoeken. Dan raden we je aan om dus voor een online of telefonisch consult te kiezen. Bel of mail ons hier gerust over.

Ook bij andere vragen, schroom niet om ons te bellen of mailen: 

Ruth: 06-44904236, ruth@dietistruth.nl

Isabelle: 06-10001657, isabelle@dietistruth.nl

Yaniek, 06-15198141, yaniek@dietistruth.nl

Ruth van den Biggelaar

Op 1 oktober 2020
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *