In de Mooi Bernheze krant!

Voor de editie Mooi & Welzijn in balans, mochten we als Gezondheidscentrum Heesch onze praktijken voorstellen. En daar hoorde natuurlijk ook een gezamenlijke foto bij. Kort maar krachtig heb ik beschreven wat onze praktijk doet:
We zijn 3 enthousiaste diëtisten met een missie. We willen je laten ervaren dat je door gezonde voeding je beter, fitter en energieker gaat voelen. Onze spreuk: ‘Smaakmakende begeleiding naar een energieker leven’. Dit doen we al coachend, ondersteunend en begeleidend, zodat het in jouw situatie past en vol te houden is. Iedereen, jong en oud, met een voedingsvraag is welkom. Wil je weten of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem gerust een kijkje op onze website.

Op 4 mei 2021
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236