Oproep: diëtistRUTH zoekt 2 vrijwilligers voor coachtraject.

Oproep

In maart ben ik gestart met de opleiding tot leefstijlcoach. Na veel kennis vergaren en oefenen met mijn medestudenten, is nu het moment daar om 2 proefpersonen te werven.

Afvallen

Bij een leefstijlcoach traject kun je aan meerdere dingen werken. Maar voor dit traject is het van belang dat je de wens hebt om af te vallen. Ik biedt een coachtraject van ongeveer een half jaar aan waarbij jouw doel om gewicht te verliezen centraal staat.

Denk hierbij aan: meer of anders bewegen

,

gezonder eten, minder snoepen ,
minder stress, meer ontspanning, stoppen met alcohol drinken.

Dus wil je jouw leefstijl verbeteren? Dan hoor ik graag van je. In die 6 maanden (van juni tm november) plannen we 10-12 coachsessies. De gesprekken zullen steeds 60 minuten duren. Omdat het in het kader van mijn opleiding is, zal een van deze gesprekken (met jouw toestemming) opgenomen worden. Je gegevens worden anoniem verwerkt.

Kosteloos

Dit coach traject biedt ik kosteloos aan.
We kunnen de sessies houden op een van mijn praktijklocaties in Oss of Heesch, maar online via videoconsulten is ook mogelijk.

Mocht je interesse hebben, twijfel dan niet te lang en bel (06-44904236) of mail (ruth@dietistruth.nl) me voor een kennismaking!
Gr. Ruth

Op 24 mei 2021
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236