Supermarkt safari

Een tijdje geleden kwam ik, via mijn oud collega Lianne van Hal, in contact met Ingrid van Rijen. Zij is oprichter van Plien’s Foodclub. Een online platform over gezond eten en gezond kiezen in de supermarkt. Dat doet Ingrid middels haar supermarkt safari’s.

Hieronder stelt ze zichzelf voor en natuurlijk ook de link naar haar supermarkt safari’s.

Ken jij de marketingtrucjes van fabrikanten? Vind je dat gezond en gevarieerd eten ingewikkeld is? Te duur? En niet kidsproof?

Dan wil ik jou het tegendeel bewijzen!

Ik ben Ingrid van Rijen, oprichter van de Plien’s foodclub. Met deze club laat ik jou zien dat gezond eten met méér groente, minder vlees én minder verspilling helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Als moeder van 2 kinderen, voedingscoach en iemand die gewoon enorm van gezond en lekker eten houd, wil ik graag zoveel mogelijk gezinnen helpen. Ik vind het super leuk om terug te horen van mensen dat ze geholpen zijn met mijn tips en recepten. Vaak zijn het dingen die voor mij heel vanzelfsprekend zijn, maar blijkbaar niet voor iedereen… Zo help ik veel gezinnen in kleine stapjes naar een gezondere basis waar ze hun hele leven plezier van hebben.

Ik ben géén diëtist. Diëtisten zien mijn online Supermarkt Safari’s als een mooie aanvulling op hun adviezen. De producten die ik adviseer, zijn gebaseerd op de Richtlijnen Goede Voeding.

Ik help mensen met vragen zoals deze:

Hoe lees je een etiket? Welke noten kun je beter niet te vaak eten? Waar let je op bij het kiezen van een soort muesli? Hoeveel zout mag er in vleeswaren zitten?

Allemaal dingen die ik voor jou heb uitgezocht. Makkelijker kan het niet. 

Je gezond en fit voelen en een goede basis voor onze kinderen leggen, dat willen we toch allemaal? Zeker in deze tijden.

Gezonder kiezen. Het begint allemaal in de supermarkt. In mijn online supermarkt safari’s neem ik je mee langs de schappen in de supermarkt. Ik laat je productvoorbeelden zien, geef je spiekbriefjes én makkelijke, kidsproof recepten.

Nieuwsgierig? Je bestelt je kaartje heel simpel via www.pliensfoodclub.nl/supermarktsafari

Met de code SAFH3N krijg je nu 5 euro korting.

Je kunt me ook volgen op Instagram of Facebook. @pliensfoodclub

Ruth: Ik vind dat Ingrid erg leuke filmpjes maakt en hiermee de gezonde keuze in de supermarkt zeker makkelijker maakt. Vandaar dat ik haar website en supermarkt safari’s bij jullie onder de aandacht wil brengen.

Toch kunnen die ongezonde producten in ons winkelmandje of karretje belanden, want fabrikanten en supermarkten halen allerlei verkooptrucs uit de kast om ons te verleiden. In mijn eerdere blog Smartsize me staan ook praktische tips, hoe je hier mee om kan gaan. Zeker de moeite waard om te lezen.

 

Op 29 december 2020
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236