Mariëlle van Erp

Over Ons

Wat in 2013 begon als een diëtistenpraktijk met één diëtist, is inmiddels uitgegroeid tot een praktijk met drie diëtisten en verschillende werklocaties in Uden, Oss en Heesch. Wij zijn vrouwen met passie voor het vak. Ons doel: jou begeleiden naar een gezonde leefstijl. Mét oog voor jouw persoonlijke situatie, behoeften en voorkeuren. En hoewel we ontzettend graag met mensen werken, willen we er eigenlijk voor zorgen dat je ons niet lang nodig hebt.

.

Mevrouw Noteboom: “Wat het contact met de diëtiste prettig maakt, is dat ze zich in de situatie probeert in te leven. Als je begrip hebt voor het probleem, scheelt dat al een heleboel.”

Blijven leren, om zo onze cliënten het beste te helpen, dat vinden we belangrijk. We hebben naast onze opleiding veel verschillende scholingen gevolgd om ons werk af te kunnen stemmen op specifieke cliëntgroepen. Bijvoorbeeld scholingen op het gebied van voeding bij kanker, diabetes, hart- en vaatziekten en prikkelbare darmsyndroom. Voeding en leefstijl zijn hierbij belangrijke aandachtspunten bij dit soort aandoeningen en vaak kunnen we met kleine aanpassingen al bereiken dat je klachten verminderen en je je beter voelt.

Wij helpen je om je bewust te worden van de manier waarop je keuzes maakt als het om eten en drinken gaat. We onderzoeken met jou wat voeding met je kan doen, welke voordelen een dieet je kan bieden en hoe je dit kunt inpassen in jouw leven. Goede, bewust gekozen voeding zorgt ervoor dat jij je energieker voelt en dat je beter met je situatie kunt omgaan. En dat maakt al binnen enkele consulten een echt verschil.