06-44904236 info@dietistruth.nl

Mariëlle van Erp

Mariëlle van Erp

Curriculum vitae

Naam: Mariëlle (M.J.P.) van Erp

Geboortedatum: 1 december 1995

Woonplaats: Oss. Ik heb de fiets herontdekt nu ik zo dicht bij huis werk, al pak ik wel soms de scooter voor huisbezoeken.

Opleiding: Eerst Interieurstyling, daarna Voeding en Diëtetiek (aan de HAN, Hogeschool Arnhem Nijmegen)

Burgerlijke staat: Samenwonend (met mijn vriend)

Kinderen: (Nog) geen, maar wel Franse Buldog Bobbie.

Beste eigenschap: Ik kan me goed inleven in anderen. En ik ben een doorzetter die goed kan samenwerken.

Favoriete vrijetijdsbesteding: Ik zwem iedere donderdag bij de reddingsbrigade en ik wandel graag met Bobbie. Ook houd ik van koken én van lekker eten!

Avond- of ochtendmens: Lastig te zeggen, ’s morgens heb ik moeite met opstaan, maar ’s avonds ben ik heel blij als ik in bed lig.

Mariëlle over 5 jaar: Hopelijk wonen mijn vriend en ik dan met veel plezier in ons eigen huis en houd ik nog steeds van mijn werk. Het zou mooi zijn als er kindjes in dat plaatje passen.

Eerste eigen aankoop: Bobbie was voor mij een grote en belangrijke aankoop.

Favoriete vakantieland: Italië (waar ze de lekkerste pasta carbonara maken).

Favoriete kleur: Turquoise

Lezenswaardig boek: Ik lees vooral op vakantie en dan zijn het bijna altijd misdaadthrillers.

Mooiste film: Nederlandse romantische comedy’s, zoals Soof 1 en 2. Soof 3 is wat serieuzer, maar ook een fijne film.

Echt niet te eten: Oesters en mosselen. Dat denk ik tenminste, want ik zou ze nooit proberen.

Lievelingseten: Ik vind veel lekker, en Spaghetti carbonara vind ik echt heel lekker.

Mariëlle

Voordat ik begon aan de opleiding tot diëtiste, had ik een opleiding tot interieurstyliste gevolgd. Ik zocht tijdens een tussenjaar nog naar een creatieve vervolgopleiding, toen mijn moeder met het idee kwam om eens te kijken naar de opleiding Voeding en Diëtetiek.

Tijdens de open dag merkte ik dat dit me echt aansprak: ook hier gaat het om het adviseren van mensen, alleen dan over voeding in plaats van over een interieur.Eenmaal begonnen aan de opleiding, ging ik het nóg leuker vinden. Voor sommige opdrachten had ik contact met Ruth en daar heb ik veel aan gehad. Ik ben heel blij dat ik hier – zo snel na mijn afstuderen – deel uit kan maken van het team. Met gezellige vrouwen, dicht bij huis, en met een cliëntgroep die mij aanspreekt.Wat ik in mijn werk belangrijk vind, is om alles samen met de cliënt te doen.

Tijdens gesprekken probeer ik achter de motivatie van iemand te komen om zo te komen tot een passend voedingspatroon dat echt aansluit bij de cliënt. Ik vind het fijn dat cliënten soms al bij een tweede gesprek vertellen dat ze zich fitter voelen of dat de klachten verminderd zijn. Of als een ouder iemand door een eiwitrijk voedingspatroon merkt dat hij of zij meer kracht krijgt. Dat geeft veel voldoening.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.