Maatregelen rondom Corona, 16 maart 2020

Beste clienten,

Per direct gaan Yaniek, Isabelle en ik vanuit thuis werken. Dat betekent dat onze vestigingen vanaf vandaag, 16 maart dicht blijven. Alle clienten die ingepland staan, worden vandaag door ons geïnformeerd. We kunnen onze adviezen telefonisch of via videobellen overbrengen. Het is niet ideaal, maar binnen ons werk wel mogelijk.

Ik vind het lastig overzien tot wanneer deze maatregel nodig gaat zijn, maar in ieder geval tot 6 april, zoals de voorzorgsmaatregelen nu landelijk gelden. Aanvullende+Maatregelen+NL

Bij vragen, wij zijn telefonisch, per videobellen, app en mail bereikbaar.

Ruth: 06-44904236, ruth@dietistruth.nl

Isabelle: 06-10001657, isabelle@dietistruth.nl

Yaniek: 06-15198141, yaniek@dietistruth.nl

 

Op 16 maart 2020
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236