Nieuws uit onze praktijk

Nieuws uit de praktijk

Altijd leuk om te delen: nieuwtjes. En de laatste tijd zijn er een aantal nieuwtjes te melden. Wisten jullie dat we een nieuwe vestiging hebben geopend bij Medifit, aan het Heschepad 55 in Oss? Of dat Agata sinds kort bij ons stage loopt? En Isabelle heeft de werkzaamheden van mijn oud collega Hanneke overgenomen. Dat betekent dat zij nog meer kinderen gaat begeleiden, zowel op de spreekuren als binnen het programma KidsActief.
Hieronder lezen jullie er meer over!

Nieuwe vestiging bij Medifit, Heschepad 55

In de 1e week van januari heb ik samen met mijn vader onze spreekkamer bij Medifit ingericht. We voelden ons al meteen welkom. Een gevoel, wat Yaniek kan beamen. Yaniek zal namelijk van ons 3-en het meeste op deze vestiging werkzaam zijn. Ik heb ervoor gekozen om ook een lekkere bank in de ruimte te plaatsen, om over een tijdje coachgesprekken te kunnen houden. Op dit moment ben ik in de afrondende fase van mijn opleiding tot leefstijlcoach.
Yaniek is op de volgende dagen en tijden op deze locatie aan het werk: maandag ochtend en/of middag, dinsdag en donderdag de gehele dag. Na 1 juni kom ik op de woensdagen op deze locatie spreekuur houden.
Voor Yaniek is het een mooie plek om meer sporters te gaan begeleiden, daar ligt haar passie. Dit zegt Yaniek er zelf over: ‘ Onze nieuwe locatie Medifit is een mooie locatie waar voeding en beweging samenkomen. Dit sluit dan ook perfect aan bij de toekomstplannen voor onze praktijk, waarbij de studie “sportvoeding” voor mij centraal komt te staan.
Mijn wens is namelijk om meer sporters, van beginnersniveau tot topsport, te begeleiden in het behalen van hun persoonlijke doelen. Dat doe ik door mijn passie voor (vecht)sport te combineren met mijn kennis over gezonde voeding. Samen met mijn eigen jarenlange ervaring op topsportniveau, help ik de sporter hiermee naar een hoger niveau.’

Stagiaire Agata


Hallo, mijn naam is Agata Wróblewicz en ik loop het aankomende half jaar stage bij Diëtist RUTH. 
Mijn interesse in voeding begon al op de basisschool, toen was ik er al vaak mee bezig en vond ik het leuk om te verdiepen in gezonde voeding.
Door deze interesse begon ik in 2018 met mijn opleiding voeding en diëtetiek aan de HAN in Nijmegen en heb ik de minor voeding, beweging en sport gevolgd. Ik word enthousiast van het feit dat voeding en beweging zoveel invloed kunnen hebben op iemands gemoedstoestand, gezondheid en gewicht. Dit motiveert mij om aan de slag te gaan, met mensen hierover te praten en mijn kennis en ervaring te delen. 


Isabelle, kinderdiëtist

In 2022 neem ik het stokje over van collega diëtist Hanneke Kuijpers. Hanneke is net als ik opgeleid tot kinderdiëtist, dus naast de volwassen doelgroep ga ik me meer richten op kinderen.
Hier horen ook wat leuke projecten bij, zoals de KidsActief. Het KidsActief programma is gericht op kinderen van 8-12 jaar met (risico op) een te hoog gewicht. Tijdens dit programma ga je 12 weken lang wekelijks sporten met de fysiotherapeut en hier komen tussendoor 4 leuke voedingslessen van mij bij. Na het 12 weken programma volgen nog enkele evaluaties om de voortgang in de gaten te houden. Ook helpt de fysiotherapeut je met een plan om na het traject te blijven sporten.
In maart ga ik starten met mijn eerste nieuwe groep, daar heb ik al heel veel zin in!
Meer weten? Neem gerust contact op of kijk op de website van Medifit.
https://www.medifitoss.nl/fitness/tot-18-jaar/kidsactief-8-12-jaar/
isabelle@dietistruth.nl

Op 17 februari 2022
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236