Stand van zaken inzake Corona virus

14 maart 2020

Beste cliënten,

Jullie zullen vast benieuwd zijn of jullie afspraak de komende week/ weken door kan gaan. Ja, dat is mogelijk. Ook voor nieuwe cliënten is het mogelijk om een afspraak in te plannen.

Op dit moment, zaterdag 14 maart, zijn mijn collega’s Isabelle, Yaniek en ikzelf niet ziek. Wij vragen, zoals landelijk breed uitgemeten om NIET naar de praktijk te komen als u verkouden bent, niest en/of hoest en/of koorts hebt. Zie hiervoor de poster, uitgegeven door Rijksoverheid Poster+Coronavirus+in+Nederland+-+wat+moet+u+doen. Het is geen probleem om uw afspraak te verzetten. Ons afsprakenbureau kampt met onderbezetting, vandaar dat wij alledrie via ons mobiele telefoonnummer bereikbaar zijn:

Ruth: 06-44904236

Isabelle: 06-10001657

Yaniek: 06-15198141

Mocht er bij een van ons 3 toch bovengenoemde ziekteverschijnselen, inclusief koorts ontstaan, dan proberen we waar mogelijk elkaar te vervangen. Als dit niet mogelijk is, dan wordt u door ons gebeld om de afspraak te verzetten.

Ik hoop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er landelijk nieuwe, andere maatregelen genomen worden, dan nemen we deze in acht en hoort u van ons.

Gr. Ruth

 

Op 14 maart 2020
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236