Corona maatregelen per 3 november 2021

Beste cliënten,

Een aantal huishoudelijke mededelingen over de maatregelen mbt corona.
– Mondkapje is verplicht op onze locaties bij binnenkomst en in de wachtruimte.
– De schermen staan vanaf volgende week op de bureau’s, om zo de 1,5 m te kunnen waarborgen.
– Bij het doen van metingen binnen de 1,5m, draagt de diëtist een mondkapje.

Verder blijven de basisregels gelden:
Basisregels-20210915

Onze locaties zijn bereikbaar/ open, ons verzoek blijft om bij (milde) klachten te testen en je afspraak om te zetten naar een afspraak op afstand of naar een later tijdstip.

Op 3 november 2021
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236