Corona update

Beste cliënten,

Ik wil jullie informeren na de aangescherpte maatregelen, lockdown, die is afgekondigd. Dit hoeft geen aanpassing voor jullie afspraak te betekenen. Isabelle, Yaniek en ik blijven op onze vestigingen werken, maar bieden ook nog steeds de mogelijkheid om jullie consult op afstand door te laten gaan. Dat kan met een videoconsult middels het programma Clickdoc of telefonisch.

Als jullie liever de afspraak op afstand door laten gaan, dan mail of bel ons gerust hierover. Mail: info@dietistruth.nl of telefonisch 0172-748812

Neem voor het bezoeken van onze vestigingen de vragen in de link door. Op moment dat u op een van de vragen met ja beantwoordt, dan kan de afspraak alleen op afstand doorgaan.

Dank voor jullie medewerking.

Ruth van den Biggelaar, diëtistRUTH

Op 14 december 2020
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236