Ga je mee op reis met Hap & Snap?

Ga je mee op reis met Hap & Snap?

Om kinderen met (risico op) een te hoog gewicht leuker te begeleiden naar een gezond gewicht, maken we gebruik van de methode “op reis met Hap & Snap” van kinder(di)eetcreatie. Een gezond gewicht bereik je immers niet in één dag, dat is een ware reis. Tijdens de methode ga je de reis aan met Hap & Snap.

Even voorstellen:

Hap is een bruin bolletje, hij is meer de doener van het stel. Hij gaat samen met jullie opdrachten maken die bij je kind passen.

Snap is een sperzieboon, hij is super slim en weet alles van eten. Op verschillende werkbladen geeft hij uitleg, zodat jullie samen de beste keuzes kunnen maken.

De reis naar een gezond gewicht gaat niet altijd vanzelf. Gelukkig zijn Hap, Snap en ik (Isabelle) er om jullie te helpen. Ga je mee op reis?

Tijdens de reis:

Tijdens de reis kunnen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Zoals het onderwerp “eten en drinken”. Waar heb je eten en drinken voor nodig? Leer over de magische wonderstofjes die ons gezond houden. Of leer over “lichaam en beweging”. Wanneer heb je hoofdhonger en wanneer heb je buikhonger? Ook is er een module over “gedrag”. Wat zijn jullie gewoontes binnen het gezin? Wat doe je als je boos bent? Of als je stiekem eet?

We kunnen samen een hapmenu en/of een happlanner maken dat past bij jullie kind.

Hieronder een introductiefilmpje

Voor wie?

Voor kinderen op de basisschool, vanaf groep 4 t/m groep 8, soms iets jonger of ouder, afhankelijk van het kind.

De reis maak je met het hele gezin.

Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Op 1 maart 2023
schreef : Isabelle Isarin
Mijn cliënten kunnen, ondanks een dieet, plezier blijven beleven in het eten. Dat vind ik belangrijk. Het fascineert mij dat je door te letten op je voeding klachten kunt voorkomen, verminderen of zelfs verhelpen. Als dat lukt, haal ik daar veel voldoening uit.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236