Ledenavond voor leden van M-fit

Op vrijdag 8 juli, mag ik kennismaken met de leden van M-fit. M-fit bestaat uit twee personal trainers: Teun van Lieshout en Lisanne Louwers, van Medifit. Als bedankje voor hun leden, organiseren ze een leden avond. Een informeel samenzijn, waarbij een hapje en drankje niet mag ontbreken.
Maar dan het liefst wel een gezond hapje en drankje. Dus van 19.00-21.00u ben ik bij Medifit, Heschepad met allerlei lekkere, gezonde alternatieven. Ik ga een aantal dips/ spreads maken, die op ieder feestje of bij een barbecue een succes kunnen zijn. Gezond genieten noem ik dat 😉

Gr. Ruth

Op 4 juli 2022
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236