Een ‘van alles wa’ dag

Hoi allemaal,
Gisteren heb ik een van alles wat dagje gehad, waarbij ik werk met plezier heb afgewisseld. Ik ben begonnen met een hardloop rondje van 5 km, toen de kinderen naar school waren. Het was lekker, maar werd al snel warm, dus ik heb flink gezweet.

Na een frisse douche, heb ik mijn laatste coachgesprek gehad met mijn coachee. Afgelopen maart heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen, dus nu mag ik me officieel leefstijlcoach noemen. Jippie! Het praktijkplan ligt op de plank om in Oss en omgeving leefstijlcoaching aan te gaan bieden.

Toen aan het einde van de ochtend teamoverleg, samen met Isabelle en Yaniek. Altijd fijn om met elkaar te sparren, maar ook wat praktische zaken te regelen. Zo moet er nog een schoenlepel gekocht worden voor onze praktijkruimte bij Medifit Heschepad. En een wifi router voor de andere locatie. Komt goed!

Toen heb ik mijn wandelschoenen aangetrokken en ben ik met ‘leen’ hond Borr gaan wandelen in het bos. Dit doe ik nu al ruim 1 jaar. 1 of 2x per week wandel ik met Borr, als zijn baas aan het werk is. Via www.hondjeuitlaten.nl zijn we bij elkaar uitgekomen. Via een cliënt werd ik op deze website geattendeerd en ik heb hem al meerdere malen aangeraden.

’s middags ben ik met onze jongste dochter Zoë en een vriendinnetje naar de bibliotheek geweest voor wat leesboeken. Oudste dochter Noa heeft met haar cultuurklas een expositie in hetzelfde gebouw. Dus we hebben haar schilderij (en van de andere kinderen) bewonderd.

Naderhand ben ik begonnen aan de voorbereidingen voor een boterbonenspread. Deze neem ik vandaag mee naar mijn mede studenten van de leefstijlcoach opleiding. Vandaag spreken we met een deel van onze groep af om te vieren dat we de opleiding hebben afgerond.

Nu al zin in.

Groetjes Ruth

Op 1 juli 2022
schreef : Ruth van den Biggelaar
Ik vind mijn werk heerlijk. Iedere dag krijg ik een ‘kijkje’ in iemands keuken en mag ik daarbij advies geven. Van mijn moeder leerde ik dat je met goed eten ervoor kunt zorgen dat je goed in je vel zit. En dat probeer ik als diëtist over te dragen. Praktisch, en met aandacht voor de persoon die ik voor me heb. Iedere kleine verandering kan al veel opleveren.
Uw dietist in Oss, Uden, Veghel en omgeving

Bel ons:

06-44904236